torsdag 25 augusti 2011

JAG ÄR KVAR

Jag är ju ingen "bloggare". Då är man väl inne o bloggar flera gånger varje dag..? Eller i alla fall en gång varje dag. Jag är ju inne knappt en gång i veckan.
För bara någon timme sen tänkte jag att det jag lika gärna kan stänga ner bloggen. Jag håller inte "måttet" känner jag. Men jag tror att jag ska ge det ett försök till. Testa om jag kanske bättrar mig lite.
Jag har ju ingen aning om, om det är någon som läser min blogg över huvudtaget. Jag kanske bara skriver "ut i tomma luften". Men jag vill fortsätta en dag. Det är kul att skriva. Skriva av sig lite, med hopp om att man kanske får någon liten läsare med sig. Eller att man på nåt sätt får någon att känna igen sig i olika situationer.

Förra måndagen började en ny säljare hos oss. Så nu är jag inte ensam ny :) Vi är nu full säljstyrka på tre personer. Jag o två killar. Chefen är hemma och är nybliven pappa men vi andra tre kör på. Och det känns riktigt kul. Jag har nog inte skrattat så mycket på en arbetsplats på länge, som jag gör här. Vi funkar bra ihopp. Jag måste säga att det är lättare att jobba med två killar, en med två tjejer. Eller lättare. Det är lättsammare på nåt sätt. Självklart hade det varit lika kul att jobba med två tjejer också.

Imorgon är det fredag. Jag har haft Emily den här veckan och ska ha henne fram tills på tisdag. Vi håller på och pusslar om lite efter sommarledigheten. På lördag ska Emily ha kalas. Åh vad hon har längtat efter det. Såklart :) Idag var jag och köpte två fulla påsar med lösgodis och allt annat man ska ha till kalas. Prinsess-muggar, prinsesstallrikar, prinsess-godispåsar.. Lite väl mycket rosa och prinsess. Men annars fanns det bara Spindelmannen att välja på och det hade inte gått hem. Snacka om barnen skaffar sina könsroller tidigt. Eller att affärer och media ger barnen könsroller tidigt.. Rosa eller blått. Prinsessa eller Spindelmannen..

Nej, nu är klockan mycket. Känner att jag börjar bli hungrig också efter att ha tagit en kvällsrunda i spåret. Slarvar alltid med att äta efter träning. Nu blir det äta nåt litet sen gå å sova. Imorgon fredagsmys :)

Sleep tight!!