söndag 27 februari 2011

När händer det??

Det går liksom lite upp och ner hela tiden. Ena dan känns det helt ok. Andra dan känns det mindre ok. Ibland känns det jäkligt jobbigt. När man inte vet när man kommer att hitta ett jobb. När kommer den dan liksom? Skulle vara så skönt om man kunde få det svaret, så man vet. Nu är allt så ovisst. Hur lång tid kan det ta? Det kommer ju i alla fall inte gå snabbare när jag inte söker så mycket som jag "borde"... Skärp dig nu, Annie! Visa att du vill hitta nåt. Snart!

I fredags föll jag vid mållinjen. Igen. Det är nog tredje gången på ett lopp av snart två mån. Men det är väl som en vän sa till mig igår. Det lyser ju igenom. Att man kanske inte vill ha tjänsten till 100%. Det går inte att "luras". Minst att lura sig själv.
Precis i slutet av utbildningen som var i början av jan nu år, så hade jag ett jobb på gång. Men jag kände mig lite osäker på om jag verkligen skulle fixa tjänsten. Var det jag? I slutet stod det mellan mig o en annan. Och där föll jag. Lika bra det kanske. Tjejen som intervjuade mig ville ha in mig i företaget ändå. Hon rekommenderade mig att söka en tjänst hos hennes gamla chef som fortfarande jobbade kvar i företag.
Han målade upp guld o gröna skogar. Men sen "försvann" hann. Skulle fått besked för en månad sen. Men han försvann.
Sen blev jag rekommenderad av en kontakt på praktikföretaget att söka en tjänst på ett kommunikationsföretag. Hamnade i "finalen", men föll vid mållinjen. Krävde för hög lön.. Ok, då var det inte meningen att jag skulle ha den. Men det kändes faktiskt. Att jag inte fick den tjänsten. Tog någon dag innan jag tog nya tag..
Sen var det dags för två nya intervjuer. Den ena kände jag så fort jag kom in i rummet och träffade de som skulle intervjua mig, att det här var inte jag. Det var verkligen inte min typ av mentalitet, snack, miljö, tjänst. Inget klaffade. Skulle jag gå vidare på en den här vore det konstigt. Det hade jag inte velat. Dan efter fick jag svaret att jag inte gått vidare. Tack... :)
Samma dag en till intervju. Var skeptisk från början men intresset ökade under själva intevjun. "Det här kanske skulle vara nåt ändå". Men jag var ändå osäker. Varför kan jag inte bara hitta nåt som känns så jäkla bra?? Och OM jag hittar en sån tjänst, då lär jag väl inte få den, eller ens "gå vidare" i rekryteringen. Nej, nu börjar låta lite väl negativ. Det får väl ta den tid som krävs, att hitta nåt. Så att det blir rätt. Men jag vill att den tiden ska komma nu..!!
Jag gick vidare på denna i allla fall. Som slutade där jag började i detta stycke.

Have patience...!!