tisdag 5 juli 2011

EN SMAK PÅ LANDET MED LITE CROCKET

Vart tog solen vägen? Det var ju hur varmt som helst förra veckan. Kanske lite för varmt.. men hellre det än mulet. Bara det inte blir sånt här väder när vi ska till Gotland om två veckor. Det skulle vara så typiskt. Känns som om jag ofta har otur med vädret när jag semestrar i Sverige.. Det är ju verkligen en chansning att semestra "hemma". Så väderbaserat.

Det har varit en bra dag på jobbet idag. Imorse undrade jag hur jag skulle få dan att gå. Min chef skulle inte vara på kontoret och Peter, säljaren som handleder mig lite, är bortrest. Så det är bara jag kvar på säljsidan.
Men ändå gick dan jättefort. Jag har fått tre stycken online-utbildningar att göra, så jag satte igång med den första idag. Den handlade om säkerheten kring leveranser, vad man måste uppmärksamma vid interna och externa hot. Var faktiskt intresssant. Den här branschen är ju helt ny för mig. Och det är kul. Kul att lära sig något nytt.
Utbildningen tog längre tid än vad jag trodde så det var ju bra :) Sen har jag pratat med min första potentiella kund. Jag måste säga att jag kände mig väldigt "lugn" under samtalet. Jag kände verkligen att jag har nytta efter alla år av kundkontakter via telefonen. Det var inget konstigt liksom, att ringa det här företaget och inleda en bra dialog. När vi la på hade vi bestämt att vi ska ha möte efter semestern. För att sen förhoppningsvis sälja in en bra lösning till honom. Äntligen börjar det dra igång. Sakta men säkert. Lite läskigt men riktigt kul.

M är ute med Emily på mammas och hennes mans nyinköpta landställe. Fast hon o hennes man är inte där.
Jag ringde till dem ikväll och hörde hur de hade det. Mammig och lite hönsig som jag är så tänkte jag att vi kunde köpa med hos något kul utespel som de kunde ha där. Kunde tänka mig att M inte tänkt på att köpa med sig nåt. Eftersom vädret inte varit bra när de varit där nu i två dagar så behöver Emily säkert underhållas lite mer...
Så jag och J åkte iväg efter middag och köpte med oss Crocket och ett till utespel. Kommer inte ihåg vad det hette.. Men båda spelen minns jag att jag själv hade hemma, som vi oftade spelade i trädgården på sommarkvällarna. Nu är det Emilys tur :)
Vi överraskade dem och åkte ut med grejerna med oss. Emily blev jätteglad. Vi satte upp Crocket-spelet på en gång och spelade. Det var kul faktiskt! Och mysigt att åka ut på landet en kortis.

Nu är det läggdags. Imorgon är det upp tidigt igen. 1 1/2 vecka kvar att jobba. Sen är det semester :) Det här är nog första året på länge som jag inte känner en jättelängtan efter ledighet. Jag skulle kunna jobba mer. Den känslan får jag suga på så länge jag kan..!