torsdag 5 maj 2011

YESTERDAY

Man börjar vänja sig vid det här livet nu. Klockan ringer kl 8 (när jag inte har Emily), går upp, tar en dusch, gör frukost, sätter sig i soffan och knäpper på morgon-tv. Sätter på datorn, söker jobb. Stänger av TV:n vid 10 (då känns det "försent" på dan att ha den på), slår på P3 istället. Har man tur så har man nåt inbokat på dan.

Igår lyckades jag få iväg två stycken jobbansökningar. Sen var det dags att fixa lite här hemma. Man kan ju inte sitta i soffan hela dan. Känns inte bra. Slappt, jag måste ju prestera nåt här hemma nu när jag inte jobbar. Det fick bli att sortera tvätt, diska upp det som legat i diskhon sen igår och sen slänga in en ny tvätt. Så, nu hade jag gjort dagens plikt.
J kom hem senare på em och var ganska trött. Vi skulle iväg till Ikea m pappa för att köpa en säng. Eller pappa skulle köpa en säng och vi skulle hjälpa honom att få hem den. Han ´har fåt körförbud sen kanske ett halvår tillbaka. Eller mer..? Han var ute och cyklade en dag i närheten av där de bor. När han skulle parkera cykeln utanför mataffären så svimmande han helt plötsligt. Bara sådär. Ingen förvarning alls. Som tur var så var det folk runtomkring som kunde ringa dit en ambulans. Efter många läkarundersökningar så kan de fortfarande inte konstatera vad det kan vara. Inget hjärtfel men ändå vill läkarna ge honon körförbud tills de vet helt säkert vad det kan vara. Det är ju bra i och försig att de är försiktiga. Man vill ju absolut inte att det ska hända att han svimmar i bilen nästa gången. Så tillsvidare har han det här körförbudet.

Det var lite mysigt att gå på Ikea med pappa. Sist var nog när man bodde hemma men då ville man ju inte åka och handla på Ikea med farsan..!
När vi skulle betala i kassan på Ikea så blir det självklart strul med kunden före. Min vanliga tur att välja "fel" kassa. Man var lite trött, hungrig, mycket folk och man ville bara åka hem. Då är det inte så kul att bara stå och vänta och vänta på något som aldrig blir klart. Man kunde ju inte vända och ta en annan kassa heller för det var köer som stod i vägen.
När vi äntligen kom ut hade jag två missade samtal och två meddelanden. Åh, hoppas det var om nåt jobb! Ja, det var det. Det var Manpower som ringde gällande en tjänst jag sökt genom dem. När jag ringde upp frågade hon vad det var som gjorde att jag sökte. Oj, jag visste ju knappt vad det var för tjänst. Det var nästan en månad sen jag sökte det här jobbet, och nu när man stod utanför Ikea o var lite trött i huvudet så kunde jag inte alls vad det var för nåt. Hon sa bara att "du har jag sökt tjänsten på LG hos oss" Men vilken..?? Jag har ju sökt likasinnade tjänster så jag chansade och drog ihopp en liten motivering. Och det verkade gå hem. Hon ville att jag skulle komma på intervju dan efter. Där hade jag tur.

Äntligen. Äntligen så händer det lite. Det har varit dött lite föööör länge nu...

Den här låten snurrade runt i huvudet hela dan igår. Riktigt skön röst och bra text. Enjoy!